Plant reserveonderdelen

Recensies

We horen graag van je!
Soms is het leuk om gewaardeerd te worden!

Zo heel, heel blij dit bedrijf gevonden te hebben! Levering in persoon ongelooflijk snel en iedereen is zo erg vriendelijk en behulpzaam! Serena Filloux-Bennett september 2022

Hallo, ik ben phil Tucker van phil Tucker Plant huren Ik ben alleen omdat ik geen personeel in dienst heb en het is fijn om de back-up te hebben van bedrijven zoals jullie, jullie hebben geweldige service, ga zo door jongens en bedankt. september 2022

Fantastische service. Ik heb domweg de verkeerde onderdelen besteld. Ik denk dat dit bedrijf dit al vaker heeft gezien. Dus voor verzending namen ze contact met me op om het serienummer van mijn machine te controleren en ze ontdekten dat ik het verkeerde model had besteld.
Ze hebben me niet alleen tijd bespaard zonder de gehuurde machine en zouden huurkosten zijn kwijtgeraakt en klanten van streek hebben gemaakt. Ze bespaarden ook het geld van dure verzendkosten voor het retourneren die ik terecht zou moeten betalen om de artikelen terug te sturen
Fantastische service snelle levering. Ze werkten met mij samen terwijl ik in het buitenland was om dit voor mij uit te zoeken
Ik kan dit bedrijf niet genoeg aanbevelen, de service is uitzonderlijk en niet één keer werd ik in de wacht gelaten tijdens de communicatie?
Heel erg bedankt voor het besparen van mijn gênante moment en het besparen van mijn portokosten en vertragingen.
Reg missen
Greyslate plant verhuur Ltd april 2022

Hallo Sarah,
Dank aan jou en Nikki voor de snelle levering - de stutten zijn gemonteerd en maken zoveel verschil.
Groeten, Len

Ik wilde je even bedanken voor de zinderende levering gisteren! Als u dit kunt doorgeven aan uw bezorgers, zou dat ook gaaf zijn! Betaald om 9.00 uur, bezorgd voor 15.00 uur!
De chauffeur was ook dubbel behulpzaam! Met vriendelijke groet, Darren Henwood

Bedankt voor uw hulp bij het leveren van deze startmotor. Uitstekende service in moeilijke tijden. Groeten Steve Wynnytzkjy januari 2021

Even een kort berichtje om u hartelijk te bedanken voor uw zeer snelle en efficiënte service aan mijn bedrijf vorige week. U leverde niet alleen de tekeningen voor de Hitachi, maar kreeg het onderdeel binnen drie dagen bij mij geleverd tegen een zeer goede prijs. Ik kijk er zeker naar uit om weer met uw bedrijf in zee te gaan. Nogmaals bedankt, Met vriendelijke groet, Bonz Garden Maintenance Ltd.

Hallo Kevin, Even een kort berichtje om jullie te bedanken voor de ongelooflijk snelle service van jullie, ik kon niet geloven dat de baan vanmorgen arriveerde. Het was sneller dan mijn e-mail typen. TREVOR juni 2020

Tracks zijn aangekomen en gemonteerd vandaag, ze zijn sinds zaterdag in Shetland. 1e indrukken zijn goed.
Bedankt voor de geweldige service en redelijke prijzen. Paul G

Ik wil je bedanken voor een zeer goede service, de tracks die we hebben gekocht zijn nu gemonteerd en werken. - Geoff mei 2020

Bedankt voor je hulp hierbij, de eindaandrijfmotor is weer bij elkaar, correcte onderdelen en klaar om te gaan, goede mensen vinden die weten wat nodig is, groeten Ian

Ik wilde je bedanken voor de geweldige service. Mijn delen kwamen vandaag opdagen. Ik heb ook lollies, een notitieblok en een koelkastmagneet. Bonus ... Paul - Ecopower

Zelfs met de Coronavirus-crisis in volle gang was de service onberispelijk met levering de volgende dag. Sterk aanbevelen. - Chris Stephens

Vanochtend aangekomen, gepast, gesorteerd. Hartelijk dank voor de uitstekende service, zelfs in het midden van Covid-19, Martin

“Goedemorgen uit Duitsland. De waterpomp arriveerde begin deze week en gisteren hebben we hem ingebouwd. Alles past en is in orde.
Heel erg bedankt voor je geduld met mijn nerveuze vragen. Je hebt er een nieuwe tevreden klant bij. Ik zal in de toekomst contact met je opnemen voor mijn volgende onderdelen.
Pas op en kom goed door die Covid-19-puinhoop. '

Uitstekende service, zojuist mijn pakket ontvangen, bedankt voor de mok en koekjes, erg onder de indruk van uw reactie, als de norm terugkeert, zal ik u zeker gebruiken voor mijn graafmachine- en kiponderdelen, blijf veilig, zeg dank aan uw geweldige team, vriendelijke groeten Mark March 2020 (midden in covid-19 verstoring)

mijn klant heeft mij niet het startsein gegeven wanneer hij dat doet. Ik zal de bestelling bij u plaatsen omdat u mij altijd een uitstekende service heeft gegeven. Julian Jan 2020

“Als elk bedrijf zo behulpzaam was als jij, zou de wereld een betere plek zijn” vanaf oktober 2019

'Gewoon om je te laten weten dat de koerier het onderdeel aan mijn zoon heeft afgeleverd.
Bedankt voor een behulpzame en uitstekende service. 'Groet Mike

“Je was mijn zevende telefoontje, niemand anders kon helpen na 30 minuten dat je het juiste onderdeel had gevonden en me terugbelde, heel erg bedankt. Phil

Ik zou alleen willen zeggen wat een geweldige service ik van begin tot eind van u heb gekregen, en de onderdelen waren ook geweldig. Bedankt, groeten Mark Fletcher.

Hallo daar. Ik wil alleen maar zeggen, bedankt dat je de solenoïde zo snel bij ons hebt gekregen. Het hielp enorm. Het kwam de volgende dag aan en ik monteerde het zodra het kwam. De machine is nu weer in gebruik. Nogmaals bedankt. Vriendelijke groeten. Marcos.

Ik zal jullie gebruiken voor alle reserveonderdelen die ik nodig heb.
Was erg blij met de service die je hebt geleverd voor de reserveonderdelen voor mijn Krupp-hamer, en heb je gegevens doorgegeven aan enkele van mijn vrienden in de fabrieksindustrie. Veel dank Andy H

Hallo, je hebt onlangs een paar pinnen gemaakt voor mijn snelle lader.
Ik kreeg vorige week eindelijk een ronde om wat meer werk aan mijn tractor te doen en de spelden die je voor me maakte, waren precies het werk, dus ik dacht dat ik de tijd zou nemen om je te bedanken!
Groet Joe Porter

Ik wilde je bedanken voor de zinderende levering van gisteren! Als u dit kunt doorgeven aan uw bezorgers, zou dat ook gaaf zijn! Betaald om 9.00 uur, geleverd voor 15.00 uur! 🙂
De chauffeur was ook dubbel behulpzaam! Met vriendelijke groet, Darren Henwood Dalectronics Limited

Lazex Celbert Doxtaxhus, meer dan 2 maanden geleden
Fantastische service, snelle reactie met een vriendelijke stem aan het einde van de telefoon die een genot was om mee te praten. Zal dit bedrijf zeker weer gebruiken.

Natu Embirpus, meer dan 6 maanden geleden
Een echte stem geen callcenter terug met een goede prijs en dan een snelle levering duimen omhoog!?

5-sterren review
8 september 2017
Absolute eersteklas service. Ik belde dit bedrijf gestrest en hoopte dat ze konden helpen. Ze belden me terug met een prijs en wanneer ik levering kon verwachten. Een vriendelijke stem aan het einde van de telefoon bevestigde de levering van mijn bestelling die twee dagen later arriveerde. Briljant en een genot om mee om te gaan. Getuigenis door Deborah C

5-sterren review
01 november 2017
Bedankt was een genoegen om zaken met u te doen, ik hoop u in de toekomst weer te helpen #heretohelp #diggerparts
Getuigenis door Naughtons Car Dismantlers

5-sterren review
27 oktober 2017
Heb een startmotor gemonteerd en we zijn up and running. Ik wil u graag bedanken voor al uw hulp en de geweldige klantenservice van u. Als ik ooit iets nodig heb in de toekomst, zal ik zeker uw bedrijf Testimonial door Rod Mathews gebruiken

5-sterren review
29 maart 2017
Ik had een vervangende voorruit nodig voor mijn tractor en ze kwamen binnen het uur terug met een prijs, de volgende dag geleverd; dat noem ik nou service!
Recensie door Frank Carter

fout: Inhoud is beschermd !!